Min Idrett | Registrer deg.

CK Elverum har tatt i bruk medlemsregister via Norges Idrettsforbund.

Hva betyr dette for deg som medlem?

Min Idrett er din personlige idrettsside på internett hvor du kan se hva slags opplysninger vi og NIF har registrert om deg, samt at du selv kan oppdatere opplysningene. Du kan også benytte deg av tjenester som er tilgjengeliggjort for deg, som for eksempel påmelding til kurs og idrettsarrangement, se hvilke medlemsskap du har, legge til familiemedlemmer i klubben og administrere alle medlemsskap under ett. Det finnes og en betalingsløsning for betaling av medlemsskap(er).

Min idrett kan benyttes av alle – enten du er medlem av et idrettslag, ansatt i idretten, eller ønsker å delta på aktiviteter/kurs i regi av idretten. Du kan laste ned din egen idretts CV som f.eks kan brukes som midlertidig medlemsbevis hos våre sponsorer.

For å logge inn i Min Idrett trenger du et brukernavn og et passord. Dersom du står oppført med en e-postadresse i idrettens systemer skal du allerede ha fått tilsendt brukernavn og passord. Dersom du ikke har en Min Idrett-bruker kan du registrere deg ved å benytte linken for nyregistrering fra loginboksen. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av nytt passord ved innloggingsboksen. Hvis din e-postadresse er registrert vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Klikk her, for å gå til Min Idrett sine sider.

Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med  minidrett@idrettsforbundet.no.

Husk å oppgi fullt navn, fødselsdato og e-postadresse.

Instruksjonsvideo, hvordan opprette bruker: