CK Elverum har fått sine ledere.

Klubben har fått sine første ledere! Disse ble enstemmig innvalgt av de oppmøtte på årsmøtet 31.01.2016  – vi gratulerer!

 

KjellBjertnesKjell Bjertnes var tidligere leder i JH Sykkel.

Han er utdannet ingeniør, bedriftsøkonom og pedagog, og har siden 1982 drevet egen virksomhet som bedriftsrådgiver. Han har vært styremedlem og senere visepresident i Norges Cykleforbund, leder av så vel krets som lokal sykkelklubb. Kjell har utdanning som C-trener Sykkel og er Nasjonal Kommissær (dommer), og har vært leder for Norges representasjonslag ved flere anledninger.

 

HeidiSkoglundHeidi Skoglund har vært aktiv utøver i Elverum Sykleklubb.

Hun er spesialsykepleier ved akuttmottaket i Elverum / Sykehuset Innlandet. Heidi er veldig glad i trening og bruker fritiden både på sykkel, ski, fjellturer, løping med mer. Hun har studert ved Høgskulen i Hedmark, avd. helse og idrettsfag og har bred kompetanse innen trening og motivasjon. Hun er og instruktør hos vår samarbeidspartner FSC

 

Vi ønsker våre nye ledere lykke til med de mange arbeidsoppgavene fremover og håper på et

godt samarbeid for klubben vår!

 

Øvrige representanter i styret vil bli presentert sammen med referat fra årsmøte avholdt 31.01.2016.

 

Følg oss i sosiale medier:

Facebook

Youtube

Instagram #ckelverum

RSS Feed: http://www.ckelverum.no/feed