Hva med et sykkeldykk som julegave?

Som dere kanskje har registrert har en av klubbens medlemmer, Asbjørn Langmyr, utgitt boka «Sykkeldykk i Finnskog-mystikk». Han har gitt klubben følgende tilbud: For hver bok klubbens medlemmer kjøper, går 100 kroner til klubbkassa. Det betyr at dere har mulighet til å i en julegave som samtidig gir en gave til klubben.

Boka gir et forslag til en sykkelled gjennom Finnskogen, fra Søre Osen til Morokulien, på begge sider av grensen. I tillegg skildres noen ruter, særlig på svensk side. Boka har kart som viser rutene. Likevel er det ikke «bare» ei sykkelbok. Asbjørns ide har nemlig vært å plukke opp sagn og historie som knytter seg til sykkelrutene. Boka egner seg derfor godt som gave til folk som liker å lese om Finnskogens spesislle historie, om slitere med kjempekrefter, jegere med dødsforakt – og litt sex, drap og trolldomskunst.

Boka koster 300 kroner, og av dette går altså 100 kroner til klubben. Dette må da være årets julegave for klubbens medlemmer! Vi oppfordrer derfor til at alle kjøper ett eller flere eksemplarer av «Sykkeldykk i Foinnskog-mystikk». Ta kontakt med Asbjørn og avtal levering direkte med ham. Han treffes på tlf 909 47 154, eller på mail: asbj.langmyr@online.no

bokasykkeldykk