Terrengtreninger & Terreng CUP

CK Elverum Terreng

Hei. Etter mange runder i Hernes bakkene, er det nå tørt og klart for rundbane og terrengcup. Første to ukene blir i Terrengløype 1. En løype på 3,7km øverst på Løvbergsmoen. KOMer 8,29 herrer, 9,46 damer. Avmarsj fra strandbygda skistadion kl 1802 på tirsdag. Vi sykler en oppvarmingsrunde først, før det blir opp til vær enkelt å finne en passende makker eller gruppe for å kjøre intervall med. Alle er hjertelig velkomne!

litt generell info:
Terrengløypene vil bli annonsert på facebook fortløpende utover sommeren. Det vil under fellesstarter(CUP) bli kjørt totalt mellom 30-60min. På tirsdager uten cup er det opp til vær enkelt hvordan de vil kjøre økta. Noen kjører intervall, andre kjører sammenhengende.

Her er det bare for alle å møte opp for en god økt. Man styrer tempoet selv.

Strava segmentene vil etter at løypa blir tilgjengelig få et bestemt åpningsvindu fra 2-4 uker. På denne tiden kan man kjøre segmentet så mange ganger man ønsker. Beste notering blir stående inne på strava rankingen, som gir utgangspunkt for plassering og poeng i cupen. For å gjøre ting mest mulig rettferdig skal disse segmentene skal kjøres uten drahjelp.

Treningsplan 2017(kan komme endringer)

Dato Løype
23.mai TL 6
30.mai TL 6 CUP
06.jun Stavåsen rundt (Alternativ?) CUP
13.jun TL 7
20.jun TL 7 CUP
27.jun TL 8
04.jul TL 8
11.jul Sommerløype
18.jul Sommerløype
25.jul Sommerløype
01.aug Sommerløype(KM løype)
08.aug KM rundbane
15.aug Ytre ringvei CUP
22.aug TL 9
29.aug TL 9 CUP
05.sep TL 10
12.sep TL 10 CUP
15-17 sept Samling Sælen
Strava segmenter
Mai Strava 5
Juni Strava 6
Juli Strava 7
August Strava 8

 

Tidtaking forgår ved hjelp av strava. For å få registrert deltagelse og tid må man derfor legge ut økta på strava. Minner om at man også kan bruke smarttelefon og Strava appen for tidtaking(må ikke ha sykkelcomputer).

De som deltar og gjennomfører 8 av 11 konkurranser vil få en premie ala t –skjorte med trykk.

Følg med på hjemmesiden for mer info og resultatlister.

 

Høst samlingen i sælen blir 15-17 september. Her håper vi å få med oss så mange som mulig. Vi satser på en langtur på lørdag som vi mest sannsynlig deler opp i to grupper mtp lengde og tempo. Så blir det sosialt og mulighet for bading på kveldene. På søndag pakker vi ut, og kjører til Trysil for lek og moro i gullia. Mulighet for egne hytter med 2 soverom for barnefamilier. Kommer tilbake med info når alt er på plass.

 

Er det noen som har innspill til sesongen er det bare å ta forbindelse med meg eller Bengt Arne:)

Hilsen Kay