Elgtråkket 2017

Elgtråkket 2017

Elgtråkket, 20.august 2017

Start og Mål: JH-Skistadion, Elverum (Heradsbygd)

 

Rittleder: Kjell Bjertnes, mobiltelefon 911 95 550

Kontakt: post@kjell-bjertnes.no

Påmelding: Påmelding skjer via CK Elverum sin hjemmeside på www.ckelverum.no eller gjennom NCF sin terminliste, www.sykling.no , velg Sykkelritt og deretter terminliste. Påmeldingsfrist er 19.august kl. 18:00. Det er mulighet for etteranmelding i sekretariatet på rittdagen 20. august. Frist etter anmelding kl. 10:30 for Kalven, Lille Kalven og Vesle Kalven. Frist etter anmelding kl. 11:00 for Storoksen.

Startkontingent: Elgtråkket er i år et rent turritt, Startkontingent: kr300,-. Klubbrabatt for medlemmer i CK Elverum kr 100,- Barn og ungdom: kr50,- (Gratis deltakelse for Vesle Kalven) Etter anmelding: kr 450,- . Merk at engangslisens også stiger til kr 200,-

Klasser: Tur klasser 27km: M/K 17, M/K 20, M/K 30 og 10-årsklasser opp til 70+ Barn/Ungdom 7,5km: M/K 10, M/K 11-12, M/K 13-14, M/K 15-16 Barn 2,5km: 6-9år (10åringer kan også delta her hvis Kalven blir for lang) Barn 800m: Opp til 6år.

Lisenser: Alle må ha løst lisens, enten engangslisens eller helårslisens, før rittstart. Dette gjelder ikke barn 6-12år, som er forsikret gjennom NCF. For øvrige vil det være mulighet til å kjøpe engangslisens ved påmelding eller i sekretariatet ved etter anmelding. Priser på engangslisens iht NCF

Løyper: VESLEKALVEN er en liten runde på ca. 800m i området rundt skistadion i Heradsbygd. Beregnet for de aller minste opp til ca. 6år. LILLEKALVEN er en litt lengere runde på ca. 2.5km som går to runder i området skistadion Heradsbygd. Beregnet for de litt større barna fra ca. 6år til 10år. KALVEN er en løype på 7,5 km, og går i området nær skistadion i Heradsbygd. «Kalven» er en fin utfordring for våre yngste ryttere. Beregnet på 10 til 16 år. STOROKSEN er hoved rittet og ca.27 km langt. Dette er en passe krevende terrengløype med en god blanding av sti, skogsbilvei, grusvei og asfalt. Storoksen er perfekt som en oppkjøring til Birkebeinerrittet ei uke senere. Link til strava/gps spor: Elgtråkket 2017

Premiering: Premiering i henhold til NCF’s reglement for turritt. Full premiering i barne- og ungdomsklassene. Premiering vesle- og lillekalven ved målgang. Premieutdeling Kalven rett etter start Storoksen Uttrekkspremier vil kunne hentes i sekretariat etter målgang og vinnere vil bli annonsert på stor plakat ved målområdet. Uttrekkspremier vil ikke bli ettersendt. Deltaker pin til alle deltakere ved målgang.

Reglement: Vi følger reglene satt fra NCF for turritt. Deltagere er pliktig til å følge anvisninger fra arrangør, samt til enhver tid følge vegtrafikkloven. Deler av traseen går langs offentlig veg.

Administrativt: Start og mål på JH-Skistadion i Heradsbygd. Parkeringsplass ved start/mål på stadion. Følg skilting til JH-Skistadion fra Solørveien. Garderobe med dusj og skiftemuligheter finnes ved idrettsplass (fotballbane) i Heradsbygd. Ca. 500m fra start / mål. Følg skilting. Toaletter finnes ved start mål og ved garderobene.

Mat/drikke: Det vil ikke være mat-drikkestasjon underveis i rittet. Det vil være servering av drikke etter målgang. Åpen kiosk, husk å medbringe kontanter.

Sekretariat: Sekretariat vil være lokalisert ved start/mål området på skistadion, følg skilting. Sekretariatet åpner kl. 09:00 rittdagen.

Starttider: Kl: 11:00 Start Veslekalven Kl: 11:10 Start Lillekalven Kl: 11:15 Start Kalven Kl. 12:00 Fellesstart Storoksen 27km. Det vil være merket startbåser for klassene.