Mandag 16/10 Hard Rocx Demo

Mandag 16/10 kommer Hard Rocx til oss med 2018 modeller.

Oppmøte strandbygda skistadion kl:18:00.

Sport 1 kommer også, det vil bli utgitt gode priser på neste års modeller.

Sykler på ramme alvor i 25 år!

Hard Rocx er et Norsk firma som startet opp i 1992 for å skape den perfekte sykkel. Vi har en brennende lidenskap for å lage lette, raske og balanserte sykler for norske forhold. I 2016 ble Hard Rocx en del av SWIX Sport gruppen og vi ser frem mot 25 nye og spennende år.

Vi konkurrerer mot de store internasjonale aktørene og vi har utviklet sykler fra bunnen av for norske forhold, norske syklister og norske ritt. Sammen med Swix Sport er vi nå en del av noe større og vi har vi allerede begynt å selge sykler til USA og i Sverige. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen.