Landeveg sesongen 2018

Hei,

Snøen er snart borte og de ivrigste av oss har allerede «rullet» noen mil. For kommende sesong satser vi på følgende aktiviteter:

  1. Fellestreninger
  2. Lillehammer-Oslo

Fellestreninger:

Som tidligere år har vi følgende felles treninger:

  • Tirsdager – Intervall:

Nå i begynnelsen vil vi gjøre dette sammen med terrenggruppa vår. På denne måten får vi et litt større miljø. Det er fremmøte ved Rema1000 i Trysilvegen kl 18:00. Man sykler så rolig opp til «butikken» I Hernes. Intervallene blir gjennomført i bakkene opp mot Hovinberget. Man blir enige om hva man gjør. Det er selvsagt fullt mulig å gjøre dette etter eget hode mht både lengde og intensitet. Det er hyggelig at vi er flest mulig samlet.

Når terrenggruppa begynner sine intervaller i skog og mark, så blir fremmøtested for landeveg på Martn’s senteret kl 18:00. Da bruker vi den vanlige «intervallbakken» i

  • Torsdager – Rolig tur/Restitusjon:

Også denne økta legger vi opp til som en felles økt med terrenggruppa. Rolig tur på 1,30-2,0 timer.

Fremmøte Martn´s Senteret kl 18:00.

  • Søndager:

Rolig fellestur.  Fremmøte på Martn´s Senteret kl 10:00

Lillehammer-Oslo:

Vi vil også i år legge opp til fellesdeltagelse i Styrkeprøven. Distansen blir Lillehammer-Oslo. Årets løp arrangeres lørdag den 15.06.18.

Vi vil i år se om vi greier å få til to puljer/lag fra CK Elverum:

  • Pulje 1:

Dette er puljen for de som ønsker å kjøre fortest mulig. Denne puljen er for de som har erfaring og er trent med å sykle i lag som rullerer. Puljen må selv bli enige om tiden de skal ha som målsetting.

Deltagere i denne puljen bør passe på at de får syklet sammen med de som skal delta, dvs et regelmessig fremmøte på fellestreninger er en fordel.

Leder/kaptein for denne gruppa blir Leif Rønning.

  • Pulje 2:

Dette er puljen for de som ønsker å fullføre Lillehammer-Oslo. Det vil bli et jevnt, men håndterbart tempo undervegs. Vi stopper på matstasjonen ved Stensby sykehus samt på stasjonen etter Jessheim.

Dette er puljen for de av dere som vil oppleve det å kunne mestre distansen på en god måte. Man kan ikke være utrent for å gjøre dette. La det å gjennomføre distansen være god motivasjon for å komme seg ut på sykkel. Vi skal få en flott tur og opplevelse fra Lillehammer til Oslo. Vi kommer til å sykle med stor «sikkerhets margin». Med dette mener vi at selv om vi sykler sammen så skal det føles trygt.

Deltagere i denne puljen må sørge for at de er i jevn aktivitet. Det er en fordel at vi får noen fellesøkter/rolige turer sammen. Dette for å bli litt kjent med hverandre og bli enige og hvordan vi skal legge opp turen.

Leder/Kaptein for denne gruppa blir Rune Midtun.

Påmelding:

CK Elverum vil bli tildelt et antall startnummer. Vi kommer tilbake med hvordan påmelding foregår. Det blir viktig at de som starter i pulje 1 og 2 får riktig starttid. Så snart vi får tilbakemelding på interessen vil vi kontakte arrangør og få tildelt starttider. Klubben vil fakturere den enkelte for startkontingenten senere.

Transport:

CK Elverum vil ordne busstransport. Vi gjør som tidligere år med fellesavreise fra Elverum og retur fra Oslo etter at alle er vel i mål. Praktiske detaljer kommer senere om dette!

Annet:

Er dette av interesse? Møt opp på treningene eller gi et signal til undertegnede. Vi gleder oss til en flott sykkelsesong i CK Elverum. Vi har plass til alle!

Mvh

CK Elverum

Rune Midtun – 915 12311 –  rune.midtun@topro.no