Merida Terrengsykkelskole 2016

Merida terrengsykkelskole har oppstart mandag 20.Juni 2016

En spennende uke med terrengsykling på Skeikampen for gutter og jenter i alderen 12-17 år. Samlingen passer for alle uansett ferdigheter. Det blir satt sammen grupper som tar hensyn til dine tekniske ferdigheter, alder, osv. Det vil bli egne jente- og guttegrupper på 10-15 personer.

Alle øktene har som mål å gjøre deg trygg og selvstendig på de elementene som det kreves for å beherske det å sykle raskt og sikkert i terrenget. Alt dette skjer i det utrolige flotte området med stier og veier av ypperste kvalitet i – og rundt på Skeikampen. Treningsplanlegging, evaluering av egen trening, mekke-øvelser på det å holde egen sykkel i orden inngår i ukens program. Instruktørene vil være mange av landets beste terrengsyklister, bl. a. fra NTG Lillehammer.

Du finner mer info på skeikampen sine sider, klikk her.

Invitasjon på PDF: Klikk her.

Påmelding: Klikk her.

Video: Merida terrengsykkelskole 2014

 

ref: www.skeikampen.no