Drakter og medlemsfordeler hos Sport 1

Informasjon til medlemmene i CK Elverum 27.april 2016

Om draktene:

longsleeveAlle som har forhåndsbestilt drakter via webshop kan nå hente disse i butikken. Gjør dette så snart som mulig, helst i løpet av denne uka, det vil si 30.april. Når alle har hentet sitt forhåndsbestilte tøy vil det være drakter for salg, så langt det rekker, fra det som er bestilt i første runde. Det er drakter til prøving i butikken, og de som ønsker å prøve før de bestiller, må gjøre dette snarest mulig.

Bestillingsskjema i butikken. Steinar i Sport 1 skal bestille mere drakter fra fabrikken i løpet av en ukes tid. Du kan også bestille via Web-Shop: www.klubb-elverum.no I menyen på venstre side, velg Klubb trykk her, velg deretter CK Elverum. Fortsett til du finner hva du ønsker og legg dette i handlekurven. Betaling skal du gjøre når du henter varene i butikken.

Medlemsfordeler:

 I henhold til vår samarbeidsavtale med Sport 1 har medlemmene følgende fordeler når vi handler der:

  • 25 % på varer fra Wenaas/Diadora dette omfatter i tillegg til Diadora, Camelback drikkeflasker/systemer, Compeed gnagsårplaster, Leatherman, Led Lenser, lykte, Trangia kokesystemer.
  • 25 % på Enervit, drikke og Barrer
  • 20 % på sykler og treningsrelaterte produkter (som ikke er fra Wenaas)
  • 10 % på det øvrige utvalget i butikken

I forbindelse med klubbkvelder vil vi få 30 % på Diadora logoog Wenaas produkter og 20 % på alt i hele butikken!

Det kan også skje at vi kan få helt spesielle rabatter på enkelte varer. I tillegg til dette får klubben 2 % kjøpsutbytte på alt klubben og dere medlemmer handler hos Sport 1.

Vi vil forsøke å få til en gunstig startpakke når det gjelder sykler, for de aller yngste.

 

Mvh

logockelverum

Styret i CK Elverum