Yngres – Referat fra oppstartsmøte.

Torsdag kveld gjennomførte Yngres Avdeling oppstartsmøtet for sesongen.

13 barn/ungdommer møtte opp, sammen med 7 foreldre, i tillegg til Bjørnar, Ola og meg.

Alle møtte med sitt vanlige gode humør. Vi fikk prata om treninger, ritt og høst samling, og ikke minst det viktigste av alt, det å ha det moro på sykkel sammen med de andre i gruppa. Det å glede seg til å komme på trening for å sykle og treffe de andre er det viktigste for oss i gruppa. Vi vil forsøke å motivere flest mulig av de yngste til å være med på klubbens egne ritt, men også noen av de andre rittene som arrangeres i nærområde. Det å sykle ritt er moro.

Flere av de eldste i gruppa har allerede startet ritt sesongen, og har ønsker om å sykle flere ritt utover våren/sommeren. Vi foreldre prøver å samordne transport slik at flest mulig kan delta.

Vi har hatt en godt start på sesongen med godt oppmøte på treningene. Vi har faktisk vært så mange som 17 stk på trening og det er vi veldig godt fornøyd med. Det har kommet til noen nye unger og det er moro, i tillegg til at vi har fått med en syklist fra Solør CK som også trener med oss. Vi håper selvsagt at det skal bli flere som vil være med da det blir høyere temperatur ute.

Det ble også tid til pizza og brus, og så var vi så heldige at

KIWI Fjeldset sponset oss med en fruktkurv til møtet.

Vi vil også takke Tepas for gratis lån av lokaler og igjen takk til KIWI Fjeldset for frukten.

 

En herlig gjeng med unger ?

kiwi-logo-200x200 tepas

Mvh,

Knut Ivar Ulfsbøl

Ansvarlig Yngres Avdeling