Styrkeprøven 50 år! Vi har billetter.

Vi har forhånds kjøpt 20 plasser til Styrkeprøven Lillehammer – Oslo.

Hvem tar de siste billettene ? Meld din interesse til:

Rolf Brennodden – Tlf : 414 33 680 / Epost: Kasserer@ckelverum.no

Pris 1230,- NOK pr. stk

Kort info

Styrkeprøven er Norges og Europas eldste og kanskje mest berømte turritt. Distanser fra 62 til 540 km. I år tilbys det: ny og bedre start fra Lillehammer, nytt og bedre vakthold langs løypa, bedre trasé inn mot Oslo enn det noen sinne har vært, nytt og bedre målområde på Valle Hovin og alt på en flate i mål på Vallhall Arena  (sykkelparkering, bagasje, sov/dusj og spisesone).

Distansen Lillehammer – Oslo er 182 km.

Rittets hjemmeside: http://styrkeproven.no/

Transport, opplegg og tid kommer det informasjon om senere. Det vil bli informert og diskutert på treninger fremover hvilke mål vi skal ha. Det er og ønskelig at vi setter noen delmål i treningen frem til Styrkeprøven, f.eks har vi snakket om Hamarrittet og Randsfjorden rundt som aktuellet ritt vi kan sykle sammen. Møt opp på landeveistreningen ute som starter allerede førstkommende Søndag, 3. April kl:10:00. Oppmøte utenfor inngangen til Coop på AMFI Senteret.

Hvem kan bli med ?

Alle de som er over 17 år og har medlemsskap i CK Elverum kan reservere disse plassene. Du kan melde din interesse og bli med på treninger straks dine opplysninger er registrert hos klubben. Du melder deg raskest inn via nettsiden: Min Idrett. Les mer om medlems registrering og medlemskort: Klikk her.

cke