Tour Of Norway For Kids i Elverum!

Søndag 21. August er Tour Of Norway For Kids endelig tilbake på Elverum!

Vi kommer for å gjøre det vi gjør best – nemlig lage sykkelfest! Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen!

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

DSC_0061

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!

Her kan du se alle bilder som er tagget under årets tour: Klikk her!

 

Info:222

Oppmøte: 

Ved Elverum kommunehus, i Storgata.

Dato/start: 

Kl 18:00 – 21. august 2016

Kontaktperson: 

Kjetil Bjertnes – post@ckelverum.no

Utstyr: Hjelm og sykkel (alle typer sykkel).

partneretourkids