Ref. fra evalueringsmøte LV – 8 sept.

Vi har hatt som tidligere år med langkjøring på søndager, rulletreninger og intervalltrening fellestreninger henholdsvis tirsdager og torsdager. Det var svært bra oppmøte tidlig i sesongen med noe frafall utover. Langturene har vi fått tilbakemelding om at har gått rolig nok og dette er bra.

Vi hadde deltakelse i Randsfjorden rundt og Styrkeprøven Lillehammer – Oslo. Randsfjorden rundt stilte vi med 7 stk. og vi kjørte med Solør CK. Noe lav deltakelse her.

På Lillehammer-Oslo så var vi 14 stk. Dette er ganske bra men vi kunne med fordel vært flere. Vi hadde som mål å kjøre ut som et lag hvor vi skulle finne vår fart og at vi skulle henge oss på et passende lag etter hvert. Vi ble tidlig liggende bak et lag ned mot Biri. Her gikk det noe ujevnt og det ble besluttet at vi skulle ta ryggen på et annet lag som kom opp. Her var farten noe høyere og ikke alle klarte å henge med i denne farten.

Laget var ujevnhet noe som skyldes ulikt treningsnivå og form. Laget som stilte hadde heller ikke samlet trent mye sammen. Dette fører til at totalopplevelsen for flere ble varierende.

Ser vi på målsetting om til (5t 30 min) så må vi si at vi lyktes brukbart med det. Samkjøring og at vi tar mer ansvar for hverandre underveis som et lag har et potensialet mot neste sesong.

Konklusjon om veien videre: 

  • Det planlegges møte i løpet av senhøsten. Her vil vi legge opp kjøreplan for 2017 sesongen med fellestreninger som vintersykling, felles skiturer, treningshelg (helgetur). Sykling innendørs i Stangehallen. 
  • Det vil bli 2 grupper for 2017.

Kontaktperson gr. 1: Bjørnar Grindvoll, mob 959 43 951 / Kontaktperson gr. 2: Knut Ragnar Bjerke, mob 913 06 507

Nivå grupper 2017:

  • Gruppe 1: Lillehammer-Oslo: 5t +
  • Gruppe 2: Lillehammer-Oslo: 6t + 

For begge kontaktpersonene så er det et sterkt ønske om at det melder seg personer som vi kan ha med oss for å ivareta aktivitetene slik at resultatet og gruppene blir så bra som mulig. 

Når det gjelder Mallorca tur så foreligger det et tilbud der hver enkelt melder seg på. Alle som ønsker å bli med har selv ansvaret for å melde seg på. Det blir ingen organisering fra klubben rundt dette.

For info om tilbudet så kan du kontakte Jørn Lindberget på mob. 906 64 256.