CK ELVERUM på STRAVA

CK Elverum har opprettet klubbside på STRAVA

Vi håper at du blir med å viser hvor langt vi kan sykle sammen.

Logg dine turer og treninger på sykkelen ved hjelp av en GPS-enhet og last opp til STRAVA, del bilder og lag ruter (segmenter).

Strava lar utøvere over hele verden dele trening og turer, sammenligne og konkurrere mot hverandres personlige treningsmål. Strava er laget for å dekke behovene til både amatører og proff syklister. La Strava logge ritt og turer via din iPhone , Android eller andre GPS -enheter å analysere resultatene når du kommer hjem på nettstedet. Strava gjør trening til en sosial opplevelse , og gir motivasjon og fellesskap , selv om du trener alene. Du kan se logg over amatører og proffer sine treninger og se kart over hvor de har syklet. Du kan laste ned ferdig lagde ruter (som f.eks løypen Terningenrittet) eller du kan konkurrere mot andres tider på «segmenter» og mot dine egne tider. Du kan lage en treningsplan og få «pokaler» og merker når du har beste tid på en strekke eller når fullfører ett mål. I tillegg til å logge turer ute, kan du og laste opp dine treninger fra programmer på datamaskinen som brukes ifm. f.eks taxc ruller. Har du deltatt på spinning, kan du legge inn dette manuelt, dersom Strava kompatibelt utstyr ikke finnes på ditt treningssenter.

Strava er gratis å bruke. Basic versjonen gir deg tilgang til de viktigste funksjonene du trenger. Se fremgang og bli med på utfordringer uten kostnader. Du kan også oppgradere til Strava Premium medlemskap dersom du ønsker flere funksjoner som målsetting, filtrere leaderboards , varme kart og mer. 

Last ned STRAVA:

iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/strava-cycling/id426826309?mt=8
Android: https://market.android.com/details?id=com.strava&feature=search_result

Nettsted: http://www.strava.com/

ckelverumpåstrava