Oppsummering fra medlemsmøte 29.11.2015

Gårsdagens medlemsmøte ble en kreativ idedugndad!

Rune Midtun ledet historiens første medlemsmøte for CK Elverum. Vi ble delt opp i grupper: Landevei,Terreng/Fatbike, Downhill/Freeride og damer.

De fremmøtte medlemmene hadde tydeligvis merket seg slagordet til CK Elverum :

Sykkelglede og entusiasme.

 

Her kom det utrolig mange gode forslag til spørsmålene:

Hva betyr sykkelglede og entusiasme for deg? Hva betyr det å ha ekstra fokus på barn og unge? Hvordan skaper vi sosialt samhold og gode opplevelser gjennom de aktivitetene vi tilbyr? Hvilke holdninger og oppførsel skal vi ha i forhold til andre trafikanter? Hvordan skal vi oppføre oss og legge til rett for de inngrep vi foretar i naturen? m.m

Noen av de viktige punktene som medlemmene nevnte:

Fellestreninger/turer, tilbud til alle uansett nivå, sykkelskolen, klubbmesterskap, sikkerhetsutstyr, langing, dynamisk hjemmeside, damegruppe, felles ritt, felles treningsmål, merking og tilrettelegging av løyper, utlånssykler/utstyr, klubbhus, trafikkopplæring, stipend.

Vi vet det er noen som sitter å sorterer post-it lapper nå :))) Det finnes så klart mange flere forslag som ikke er nevnt ovenfor. Oppdatert handlingsplan ifm. alle forslagene og videre fremdrift vil bli presentert på årsmøte ca 30. Januar 2016.

Annet:

Som en liten godbit ble forslag til ny drakt vist på storskjerm. Denne ble meget godt mottatt!

Alle ritt som ESK og JH har hatt fra tidligere er innmeldt til NCF for sessongen 2016.