Status draktsett

Kjære alle medlemmer!

Vi har en dårlig og en god nyhet til dere. Denne tilbakemeldingen har kommet til oss i dag fra Wenaas Nordic:

«Jeg har dessverre en kjedelig nyhet å komme med. Fabrikken oppdaget en feil med stoffet i produksjon, dette har medført at de har måtte stoppe produksjonen og sende tilbake rullene med stoff til produsenten. Fabrikken har mottatt nye ruller med stoff denne uken, og har startet opp på nytt med ordren til CK Elverum. De har lovet oss prioritet, og at ordren skal være klar til å sendes fra Italia senest 14. april. Ordren sendes med ekspress til Norge så fort den er klar. Det er veldig beklagelig at dette medfører en forsinkelse på bekledningen til CK Elverum, heldigvis ble det oppdaget før en eventuell feilproduksjon ble sendt ut. Jeg håper på forståelse for dette.»

wenaas-nordic-logo

Videre skriver vår kontakt i Sport 1: «Se vedlagte mail fra Wenaas/Diadora, vedr forsinkelse på produksjonen.Trøsten er at prøvekolleksjonen skal komme til oss i løpet av neste uke. Beklager men vi er dessverre helt hjelpeløse da jeg bestilte i januar fikk vi på ordrebekreftelsen levering 21.mars…Bekjentgjør du dette for medlemmene. Igjen beklager jeg forsinkelsen.»

logo

 

 

Hva har dette å si for deg som medlem når du melder deg på ritt ?

CK Elverum ordner med dispensasjon fra regelen om at rytter må stille i klubbdrakt på ritt. Du bruker midlertidig din drakt fra tidligere JH eller ESK. Har du ingen av disse er det og greit å bruke en hvilken som helst treningsdrakt. Det er snakk om en kort periode inntil draktene er på plass.

Har du ytterligere spørsmål om denne saken, send en epost til: post@ckelverum.no

 

Mvh

CK-Elverum-logo

CKE, Wenaas Nordic og Sport 1