Velkommen til www.ckelverum.no!

Som en del av sammenslåingen mellom JH-Sykkel og Elverum SK har vi laget ny nettside.

Du finner allerede nå mye nyttig informasjon på våre nettsider og vi vil fortsette å fylle på utover i 2016.

Logo, drakt, oppdatert sponsorliste osv. kommer!

Pga behovet for felles plattform publiserer vi siden selv om den er delvis ferdig. Dere som bruker siden blir viktige testpersoner og vi håper du vil gi oss en tilbakemelding på epost: web@ckelverum.no dersom du har informasjon vi bør ha med eller om du ser noe vi må rette opp.

Vi har laget siden med ideene fra idedugnaden i bakhodet og det viktigste fra tidligere nettsider blir videreført.

Forumforums

Det som er helt nytt i forhold til tidligere sider er at vi har opprettet ett forum. Der kan dere snakke med hverandre om stort å smått, avtale turer utenom allerede oppsatte treningstider, selge&bytte utstyr m.m. Vi kan og opprette andre emner hvis dere mener det er noe som er viktig at vi har ett eget punkt på. All informasjon om hvordan man bruker forum ligger i listen under emner på forum siden som du finner ved å klikke HER. Vi ber og alle lese: FORUM REGLER

 

Strava1Strava

På Strava har vi opprettet en egen klubbside. For de som ikke kjenner til strava fra før kan dere lese om hva dette er ved å klikk HER. Det er og lagt til lenke til denne klubbsiden i topmenyen på vår side (Helt øverst).

 

Vi har og ikoner øverst til høyre på siden som lenker til facebook siden vår, twitter, instagram #ckelverum, RSS og Youtube kanal. Her er det helt opp til dere hvor mange bilder og videoer vi vil vise. Har du f.eks ett GoPro kamera og liker å filme våre treninger og ritt, ta kontakt slik at vi kan få lastet opp dette til vår youtube kanal. Evnt. ved at du sender video til oss eller får tilgang til å laste opp direkte.

Vi håper nettsiden blir en viktig ressurs for deg som er syklist i CK Elverum og alle som besøker oss.

Surf i vei!

Følg oss i sosiale medier:

Facebook

Youtube

Instagram #ckelverum

RSS Feed: https://www.ckelverum.no/feed