Dette skjer i helgen…

Banesykling på lørdag og årsmøte på søndag.

 

Lørdag

Da har vi kommet til den nest siste muligheten for å bli med på banesykling i vinter. Dette foregår i Stangehallen, Hamar. Her er det mulighet for 2 timer med god trening innendørs med landevei eller terrengsykkel. For de som blir med på dette første gang, klikk her for mer informasjon. Pga av din egen og andres sikkerhet er det viktig at du setter deg inn i reglene. Ta gjerne kontakt med noen i klubben som er tilstede, dersom det er noe du er usikker på.

Intensiteten på treningen velger du selv eller følger de andre på treningen.

 

Søndag

Alle medlemmer ønskes velkommen til årsmøte på Scandic Elgstua Hotel, kl 19:00. Vi har nå kommet så langt i sammenslåingen at vi blant annet skal velge ett nytt styre. Hvem vil dere ha som leder av CK Elverum? Klikk her for komplett saksliste. Det har og kommet inn mange nye innmeldinger til klubben, vi gleder oss derfor til å se både nye og gamle fjes. Ta gjerne direkte kontakt med oss dersom du er ny og har spørsmål.

Vi har ikke lykkes i skrivende stund å få avklart om vi får se noen drakt og logo, men vi håper det!

Møt opp!

 

Følg oss i sosiale medier:

Facebook

Youtube

Instagram #ckelverum