Sykkelskole CK Elverum 2016

Hei kjære medlemmer,

Jeg har i år tatt på meg ansvaret for å arrangere sykkelskolen. Dette er noe som har blitt arrangert de siste årene med stor suksess, både som samarbeid mellom tidligere ESK og JH Sykkel, og av ESK alene.

For å arrangere sykkelskole er det viktig at vi har nok frivillige til å støtte som instruktører og hjelpere, slik at vi er nok voksne til å presentere et godt opplegg og ivareta sikkerheten.

Tidligere år har det vært opp mot 60 barn som har deltatt på sykkelskolen, med noe varierende oppmøte for hver enkelt kveld. For å ha ett godt opplegg vil jeg at det skal være minimum 10 voksne (instruktør og hjelpere), da vil vi være ca 2 voksne pr gruppe på 10 barn.

Sykkelskolen vil være for 6-10år (for de som er erfarne 10åringer på sykkel kan vurdere å bli med Yngres avdeling).

I år vil jeg gjøre noe justering fra tidligere år. Selve sykkelskolen vil gå over 3 kvelder på litt over en time. Etter å ha deltatt på skolen på minimum 2 av 3 ganger, får barna diplom for bestått sykkelskole. Når sykkelskolen er ferdig vil vi arrangere CK Elverum karusellen. Her vil vi ha ferdigmerkede løyper for ulike aldersklasser som står fast hele sesongen. Det vil bli arrangert 2-3 runder på fastsatte datoer før sommerferie og 3 runder etter sommerferien. Siste runde på høsten blir som ett lite klubbmesterskap, med premiering, pølser og drikke.

Karusellen er mindre personell krevende å arrangere og foreldre er ansvarlig for å følge de minste barna ute i løypa.

Jeg håper å få oppstarten av sykkelskolen til siste uke i april eller første uke i mai, slik at vi kommer i gang før Terningenrittet. Hvilken dag det blir må jeg vente litt med å avklare, da jeg også er fotball trener og må vite hvilke dager dette går på.

Jeg tørr ikke å sende ut invitasjon til sykkelskolen før jeg er sikker på at jeg har nok voksne hjelpere til å støtte meg på gjennomføringen. Når jeg har fått på plass de som trengs, vil vi ha ett lite møte i forkant av oppstarten på stedet hvor vi skal gjennomføre, og jeg vil gå igjennom hele opplegget, øvelser osv…. Utover dette innebærer det ikke noe mer ansvar enn å møte opp ca 15 minutter før og delta på gjennomføring.

Jeg har allerede fått på plass 3 hjelpere som vil bidra. Jeg regner med at det er flere som har lyst, gjerne noen av dere som har barn i riktig alder og likevel skal være der. Det kreves ingen stor kunnskap/erfaring med sykling, men greit at en har noe erfaring.

Jeg trenger en tilbakemelding innen 17. April.

Send enten melding med ditt navn til meg på SMS tlf: 466 22 831, eller på e-post: hrevensen@hotmail.com